Make up fresh in zilele de vara

0 comments



Cum ne putem mentine machiajul fresh pe timpul unei zile calduroase de vara? Cum putem evita stralucirea inestetica a tenului si fardurile care nu vor sa stea pe pleoape pana la sfarsitul zilei? In articolul de astazi as vrea sa va dau cateva sfaturi pentru un ten prefect de dimineata pana seara:)
In primul rand este necesara o sedinta de tratament profesional de curatare la inceputul sezonului cald, pentru a debloca porii si a regenera dermul. Un peeling si o masca de hidratare pot face minuni;);)
Daca pe timpul iernii folosim fond de ten cu putere mare de acoperire, vara putem schimba fondul de ten cu unul cu textura lejera, chiar si o crema nuantatoare, si completam machiajul acoperind imperfectiunile  punctual cu un baton corector.
De cele mai multe ori avem tendinta sa incarcam tenul inutil. Majoritatea femeilor prefera fondul de ten cu acoperire mare si cu textura pudrata. Acesta nu lasa tenul sa respire si de aceea nu va sfatuiesc sa il folositi mai ales in sezonul cald.
Pudra se aplica doar pe zona T, si e neaparat sa aveti o pudra pulbere transparenta, orice alt tip de pudra incarca si da un aspect nenatural.
Preferata mea este Make up forever Hd sau pudra de la Parisax professional.




Pentru ochi va recomand farduri in nuante neutre pe timpul zilei, insotite de o baza de machiaj pentru ochi.  Creioanele de ochi si mascara sa aiba neaparat rezistente la apa.
Textura blush ului poate fi una cremoasa pentru a conferi tenului aspectul natural si luminos, iar nuanta ramane la alegerea voastra. Eu prefer rozurile pale si piersica.
Alegeti cu incredere rujuri in nuante tari. Sunt foarte potrivite pentru sezonul cald, daca sunt insotite de un machiaj neutru al ochilor.
Seara nu uitati de demachiere si daca aveti tenul mixt sau gras il puteti pulveriza cu apa termala si lasa sa respire pe parcursul noptii fara a mai aplica crema de fata.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

©Copyright 2012 Silvia. All Rights reserved. | Blog creat de echipa OVIDIUS STUDIO.