Culoarea ochilor si nuantele potrivite pentru machiaj partea 1

0 comments
Ne putem alege culorile care sa ne avantajeze cel mai bine respectand cateva reguli simple. In primul rand roata culorilor ne va da cateva raspunsuri. In functie de aceasta stabilim regula principala : culoarea ideala este cea opusa ochilor nostri.




O alta regula de baza este ca nuantele neutre adica bej, crem, maro, tonuri nude se potrivest perfect cu orice culoare a ochilor. Folosite atat ziua cat si seara sunt mereu o dovada de bun gust in make up.

Ochii albastri - pentru zi sunt recomandate tonurile  ce deriva din galben - auriu, crem,bej,maro, roz
somon. Pentru seara sunt extrem de potrivite argintiu, gri, lila, mov violet.
Daca aveti tenul foarte deschis si ochi albastri impreuna cu par blond, cu siguranta este bine sa putrati bej  sau auriu pe timpul timpul zilei. Seara va recomand smokie eyes  cu maro dar trebuie evitat
rimelul negru pentru ca inaspreste privirea.
Brunetele cu ochi albastri arata bine cu smokie eyes cu gri sau negru. Nu prea am intalnit roscate cu ochi albastri  dar pentru ele recomand ruginiu sau bronz pentru seara.
Parul castaniu impreuna cu ochii albastri alcatuiesc o combinatie frumoasa. Recomand un maro ciocolata pe timpul zilei si un mov intens seara.
Pentru contrast, cu cat ochii sunt mai deschisi la nuanta, cu atat se foloseste o culoare mai inchisa, si cu cat ochii sunt mai inchisi cu atat folosim o nuanta mai deschisa.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

©Copyright 2012 Silvia. All Rights reserved. | Blog creat de echipa OVIDIUS STUDIO.